nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Role of anchovies and sardines as reduction fisheries in the world fish meal production: Overview of the interaction between the resource and environmental and socioeconomic
Merino, G.; Barange, M.; Mullon, C. (2014). Role of anchovies and sardines as reduction fisheries in the world fish meal production: Overview of the interaction between the resource and environmental and socioeconomic, in: Ganias, K. (Ed.) Biology and ecology of sardines and anchovies. pp. 285-307
In: Ganias, K. (Ed.) (2014). Biology and ecology of sardines and anchovies. CRC Press: Boca Raton. ISBN 978-1-4822-2854-0. xii, 382 pp.

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien

Auteurs  Top 
  • Merino, G.
  • Barange, M.
  • Mullon, C.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .