nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

De la pirogue au plat: Le poisson fumé sur la Petite Côte sénégalaise
Ndoye, F.; Moity-Maïzi, P.; Broutin, C. (2002). De la pirogue au plat: Le poisson fumé sur la Petite Côte sénégalaise. Alimentation, savoir-faire et innovations agroalimentaires en Afrique de l'Ouest. Cirad: Montpellier. 59 pp.
Deel van: Alimentation, savoir-faire et innovations agroalimentaires en Afrique de l'Ouest. Cirad: Montpellier

Trefwoorden
    Fauna > Aquatic organisms > Aquatic animals > Fish
    Food consumption
    Innovation processes
    Processing fishery products
    Sardine fisheries
    Smoking
    Technology > Food technology
    Marien

Auteurs  Top 
  • Ndoye, F.
  • Moity-Maïzi, P.
  • Broutin, C.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .