nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae
Uriarte, I.; Farias, A.; Navarro, J.M.; Cancino, J.; Gajardo, G.; Nevejan, N. (2003). Effects of lipid emulsions and temperature on the hatchery performance of Chilean scallop Argopecten purpuratus (Lamarck 1819) larvae. Aquac. Res. 34(10): 899-902. dx.doi.org/10.1046/j.1365-2109.2003.00889.x
In: Aquaculture Research. Blackwell: Oxford. ISSN 1355-557X; e-ISSN 1365-2109, meer
Peer reviewed article  

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoorden
    Argopecten purpuratus (Lamarck, 1819) [WoRMS]; Marien
Author keywords
    scallop larvae; Argopecten purpuratus; nutrition; lipid emulsions; HUFA; larviculture

Auteurs  Top 
  • Uriarte, I.
  • Farias, A.
  • Navarro, J.M.
  • Cancino, J.
  • Gajardo, G.
  • Nevejan, N.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .