nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

Effects on intracellular and haemolymph concentrations of free amino acids
Olsen, A.; Aunaas, T.; Børseth, J.F.; Nordtug, T.; Skjaervø, G.; Zachariassen, K.E. (1991). Effects on intracellular and haemolymph concentrations of free amino acids, in: Zachariassen, K.E. (Ed.) Effects of organic chemicals on the physiology of the blue mussel (Mytilus edulis): Perspectives for toxicity testing and environmental monitoring. pp. 69-80
In: Zachariassen, K.E. (Ed.) (1991). Effects of organic chemicals on the physiology of the blue mussel (Mytilus edulis): Perspectives for toxicity testing and environmental monitoring. University of Trondheim. Department of Ecotoxicology: Trondheim. 168 pp.

Beschikbaar in  Auteurs 

Trefwoord
    Marien

Auteurs  Top 
  • Olsen, A.
  • Aunaas, T.
  • Børseth, J.F., redacteur
  • Nordtug, T.
  • Skjaervø, G.
  • Zachariassen, K.E.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .