nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (0): toevoegen | toon Print deze pagina

De handel en wandel van Kokkel en Nonnetje in hun eerste levensjaar: kennis en inzicht voor herstel, inrichting en beheer op basis van literatuur en veldonderzoek
Kornman, B.A.; Kamermans, P.; Tydeman, P. (2001). De handel en wandel van Kokkel en Nonnetje in hun eerste levensjaar: kennis en inzicht voor herstel, inrichting en beheer op basis van literatuur en veldonderzoek. Rapport RIKZ = Report RIKZ, 2001.036. Rijkswaterstaat, RIKZ: [s.l.]. 60 pp.
Deel van: Rapport RIKZ = Report RIKZ. Rijksinstituut voor Kust en Zee (RIKZ): s-Gravenhage. ISSN 0927-3980

Trefwoorden
    Marien; Brak water

Auteurs  Top 
  • Kornman, B.A.
  • Kamermans, P.
  • Tydeman, P.

Abstract
    Beschrijft de uitkomsten van drie jaar durend bureau- en veldonderzoek naar de invloed van water- en sedimentbeweging op het voorkomen van schelpdieren op platen in het intergetijgebied. Gaat in op de invloed van abiotische en biotische omgevingsfactoren op het voorkomen van schelpdieren, de vesting, handhaving en groei van schelpdieren in het intergetijgebied en de wijze waarop biologische en fysische processen de populatieontwikkeling beïnvloeden. De uitkomsten van het onderzoek zijn vertaald naar implicaties voor beheer en inrichting van intergetijgebieden.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteurs 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .