nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ]mandje (1): toevoegen | toon Print deze pagina

one publication added to basket [103641]
Beleidsanalyse slib en ecologie: een kwalitatieve analyse en vergelijking van nationale en internationale beleidsdoelen met betrekking tot slib en ecologie in de Noordzeekustzone, Waddenzee en Westerschelde
Schouten, P. (2004). Beleidsanalyse slib en ecologie: een kwalitatieve analyse en vergelijking van nationale en internationale beleidsdoelen met betrekking tot slib en ecologie in de Noordzeekustzone, Waddenzee en Westerschelde. Bureau Waardenburg Rapport, 04-172. Bureau Waardenburg: Culemborg. 56 + bijlagen pp.
Deel van: Bureau Waardenburg Rapport. Bureau Waardenburg: Culemborg

Trefwoorden

Auteur  Top 
  • Schouten, P.

Abstract
    In 2004 is het Rijksinstituut voor Kust en Zee (RIKZ) gestart met het project 'Beoordelingskader slib'. Het hoofddoel van dit project is een graadmeter voor slib en vertroebeling in de Noordzee kustzone en aanliggende watersystemen. In het kader van dit project heeft RIKZ aan Bureau Waardenburg gevraagd een beleidsanalyse slib en ecologie uit te voeren. De voorliggende kwalitatieve analyse en vergelijking van nationaal en internationaal beleid met betrekking tot slib en ecologie in de Noordzee, de Waddenzee en de Westerschelde is het resultaat.

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Auteur 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .