nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ] Print deze pagina

Laboratory for Food chemistry and human nutrition (UGent)

Nederlandse naam: Laboratorium voor Levensmiddelenleer en humane voeding
Overkoepelend instituut: Universiteit Gent; Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen; Vakgroep Levensmiddelentechnologie, Voedselveiligheid en Gezondheid (UGent)

Adres:
Coupure Links 653
9000 Gent
België

Tel.: +32-(0)9-264 58 67
Fax: +32-(0)9-264 62 15
 Persoon | Publicaties | Projecten 
 
Type: Educatief
Niveau: Labo

Persoon  Top | Publicaties | Projecten 
  • Van Camp, John

Publicaties (2)  Top | Persoon | Projecten 
    ( 2 peer reviewed ) opsplitsen filter
  • Peer reviewed article Kuuliala, L.; Al Hage, Y.; Ioannidis, A.-G.; Sader, M.; Kerckhof, F.-M.; Vanderroost, M.; Boon, N.; De Baets, B.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Microbiological, chemical and sensory spoilage analysis of raw Atlantic cod (Gadus morhua) stored under modified atmospheres. Food Microbiol. 70: 232-244. https://hdl.handle.net/10.1016/j.fm.2017.10.011, meer
  • Peer reviewed article Kuuliala, L.; Abatih, E.; Ioannidis, A.-G.; Vanderroost, M.; De Meulenaer, B.; Ragaert, P.; Devlieghere, F. (2018). Multivariate statistical analysis for the identification of potential seafood spoilage indicators. Food Control 84: 49-60. https://hdl.handle.net/10.1016/j.foodcont.2017.07.018, meer

Projecten (3)  Top | Persoon | Publicaties 
  • Geïntegreerde evaluatie van mariene voedinsmiddelen: voedingswaarde, veiligheid en consumptieperceptie
  • Marine@Ugent: UGent Marine Sciences Center of Excellence
  • Probabilistische innameschatting van omega-3 vetzuren en contaminanten door de consumptie van vis en zeevruchten in België (RiskBenefit)

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Persoon | Publicaties | Projecten 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .