nieuwe zoekopdracht
[ meld een fout in dit record ] Print deze pagina

Technology Cluster Bioengineering Technology (KULeuven-CBeT)
https://iiw.kuleuven.be/english/research/technologycluster/cbet

Overkoepelend instituut: KU Leuven; Group Science, Engineering and Technology; Department of Microbial and Molecular Systems (KULeuven-M²S)

Type: Wetenschappelijk

Persoon  Top | Instituten | Publicaties 
  • Meerbergen, Ken

Geassocieerd aan een deelinstituut (5)
  • Crauwels, Sam
  • De Cooman, Luc
  • Devaere, Jolien
  • Lievens, Bart
  • Rediers, Hans

Deelinstituten (2)  Top | Persoon | Publicaties 
  • KU Leuven; Group Science, Engineering and Technology; Department of Microbial and Molecular Systems; Technology Cluster Bioengineering Technology; Laboratory for Process Microbial Ecology and Bioinspirational Management (KULeuven)
  • KU Leuven; Group Science, Engineering and Technology; Department of Microbial and Molecular Systems; Technology Cluster Bioengineering Technology; Laboratory of Enzyme, Fermentation and Brewing Technology (KULeuven-EFBT)

Publicaties (2)  Top | Persoon | Instituten 
    ( 2 peer reviewed ) opsplitsen filter
  • Peer reviewed article Coppens, J.; Lindeboom, R.; Muys, M.; Coessens, W.; Alloul, A.; Meerbergen, K.; Lievens, B.; Clauwaert, P.; Boon, N.; Vlaeminck, S.E. (2016). Nitrification and microalgae cultivation for two-stage biological nutrient valorization from source separated urine. Bioresour. Technol. 211: 41-50. https://hdl.handle.net/10.1016/j.biortech.2016.03.001, meer
  • Peer reviewed article Vandamme, J.; Nikiforov, A.; Dujardin, K.; Leys, C.; De Cooman, L.; Van Durme, J. (2015). Critical evaluation of non-thermal plasma as an innovative accelerated lipid oxidation technique in fish oil. Food Res. Int. 72: 115-125. dx.doi.org/10.1016/j.foodres.2015.03.037, meer

Alle informatie in het Integrated Marine Information System (IMIS) valt onder het VLIZ Privacy beleid Top | Persoon | Instituten | Publicaties 
IMIS is ontwikkeld en wordt gehost door het VLIZ, voor meer informatie contacteer .